Social retfærdighed i madbevægelser

Slutter
Afrika Kontakt
Wesselsgade 2, 220 Kbh. N

Hvorfor er social retfærdighed ikke et centralt aspekt i mange danske madbevægelser som ellers fokuserer på klima og bæredygtighed? Hvordan kan vi arbejde med social retfærdighed som et bærende element aspekt af en madsuverænitetsbevægelse i Danmark?

Vil du høre mere om NOAHs arbejde med natur, biodiversitet og madsuverænitet? Vi holder dørene åbne, og alle er velkomne til at høre om vores arbejde, og hvordan man kan blive aktiv.

Denne gang beskæftiger vi os med social retfærdighed og madbevægelser. Først vil der være et oplæg og diskussion, herefter gruppemøde, hvor du har mulighed for at høre om NOAHs aktiviteter.

Morten Kromann Nielsen fra UC Lillebælt har skrevet Ph.d. om Pædagogik og social retfærdighed i amerikanske madbevægelser henvendt til marginaliserede unge, som han vil præsentere. Med udgangspunkt i Mortens oplæg vil vi diskutere, hvordan vi kan inddrage social retfærdighed mere eksplicit i vores videre arbejde med madsuverænitet i praksis.

EU logo

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 16.600 i 2020). Tusind tak!