Mød Institute of Eternal Utopias

Slutter
Frederiksberg
Solbjerg Plads

Institute of Eternal Utopias kommer til Frederiksberg for at forstå befolkningens visioner og ønsker for fremtiden.

Institute of Eternal Utopias er et europæisk initiativ for at gennemføre utopier. Nu kommer instituttets kommisærer og medarbejdere til Frederiksberg for at forstå befolkningens visioner og ønsker for fremtiden. Institutet tager imod dine klager og forslag til fremtiden, og hvis det er nødvendigt, kan det ophæve EU’s direktiver og formulerer nye. Alt sammen til gavn for miljø, klima og biodiversitet.

De venlige og hjælpsomme jakkesæt tilbyder gæsterne på Festival for Verdensmålene løsningsorienteret rådgivning inden for områder som arbejdstid, reel vedvarende energi, landbrug, og byudvikling. Hvis argumenter ikke er nok, har vi drømmekage og eliksir.

NOAH vil dialogen. NOAH vil skabe smil. NOAH vil være grønne med stil!

Europa_nævnet

EU

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 16.600 i 2020). Tusind tak!