Jordbrugsuddannelse for fremtiden

Slutter
Kalø Økologisk Landbrugsskole
Skovridervej 3, 8410 Rønde
Tilmelding

Hvordan skal vi sikre et bæredygtig landbrug for fremtidens jordbrugere?

NOAH og Ungdom NOAH tager til Kalø økologiske landbrugsskole for at udforske hvordan fremtidens landbrug skal se ud, og hvordan vi kan lægge til rette for at næste generations jordbrugere kan dyrke på måder der er skånsomme for naturen og miljøet.

Arrangementet vil sætte fokus på hvor vores mad kommer fra, hvordan den produceres, hvordan uddannelse kan være med til at skabe et tættere forhold til maden vi spiser og det naturgrundlag den kommer fra. Gennem oplæg og workshops vil vi udforske hvordan fremtidens jordbrug skal se ud og hvad der skal til for at unge jordbrugere skal kunne leve af at dyrke bæredygtig mad. 

NOAH dækker forplejning og transport til mødet med offentlig transport.

PROGRAM

11.15-11.30: Ankomst

11.30-12.00: Oplæg ved Markus Pallesen og Søren Vang, elever der snart har gennemført landbrugsuddannelsen på Kalø: Fra elev til jordbruger - Hvilke udfordringer møder unge landmænd der ønsker at starte op små jordbrug med bæredygtige metoder?

12.00-12.30: Oplæg ved Morten Kromann Nielsen, antropolog og forsker i Anvendt Forskning i Pædagogik og Samfund, UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole: Landbruget som løsning på samfundets udfordringer - Hvordan kan landbrug og uddannelse bruges til at løse miljømæssige og sociale problemer?

12.30-13.15: Frokost

13.15-15.15: Fremtidsværksted – hvordan skal fremtidens landbrug se ud? Vi udforsker hvordan fremtidens bæredygtige landbrug kan se ud, og hvordan landbrugsuddannelsen kan bidrage til at skabe det landbrug vi ønsker for fremtiden. 

15.15-15.30: Opsummering og afslutning

EU logo

Tilmelding

  • 1 Aktuelle Start
  • 2 Preview

Tilmeld

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 16.600 i 2020). Tusind tak!