Institute of Eternal Utopias besøger Christiansborg

Slutter
Christiansborgs Slotsplads

Institut for Evige Utopier er et europæisk initiativ for at gennemføre utopier. Nu kommer instituttets kommisærer til Christiansborg for at forstå befolkningens visioner og ønsker for fremtiden. Institutet tager imod dine klager og forslag til fremtiden, og hvis det er nødvendigt, kan det ophæve eller ændre direktiver og forordninger. Alt sammen til gavn for miljø, klima og biodiversitet. En fremtidsforsker læser din hånd og giver gode råd om, hvordan du kan omstille dit forbrug.

Instituttets venlige og hjælpsomme jakkesæt tilbyder hjælp fra hele Europa til at omstille Black Friday til Green Friday gennem løsningsorienteret rådgivning inden for områder som arbejdstid, brændselsfri energi, landbrug og byudvikling.

NOAH vil dialogen. NOAH vil have smil. NOAH er grøn med stil!

Europa_nævnet

EU

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 16.600 i 2020). Tusind tak!