Fremtidens landbrug: Åbent hus på Vestjyllands Højskole

Vestjyllands Højskole, Skraldhedevej 8, 6950 Ringkøbing

Hvordan kan landbruget understøtte en bæredygtig fremtid og et levende lokalsamfund?

Vær med til debat om fremtidens landbrug samt bedre anvendelse og ændring af EU's landbrugsstøtte.

Den måde landbruget forvalter jorden på har stor betydning miljø og mennesker. Samtidig er landbruget plaget af gæld, tab af jobs og høje jordpriser.

Hvordan kan vi støtte op om landdistrikterne og sørge for at også de yngre generationer kan leve af at dyrke jorden? Og hvad skal der egentlig til for at producere mad miljørigtigt?

Hvordan kan vi sikre, at landmænd og andre jordbrugere kan leve af deres produktion? Og hvordan kan forbrugere, borgere og samfundet bakke op om landmænd, der ønsker at leve af at producere sunde og miljøvenlige varer?

Kom og vær med til at pege på, hvordan vi sammen gør en forskel for fremtidens landbrug. Næsten halvdelen af EU's budget går til landbrugsstøtte. Derfor kan vi - med en den rette støtte fra EU - rent faktisk gøre noget ved det.

Ole Færgeman fra Frie Bønder - Levende Land og Peter Andersen, Chefkonsulent ved Landbrugsstyrelsen vil tage del i den fælles debat.

Kom i god tid, hvis du vil være sikker på at få plads.

Arrangementet er støttet af:

Europanævnets logo

Støt NOAH

Din støtte er altafgørende for, at vi kan levere et stykke arbejde, der gør en forskel

Ved at støtte NOAH bidrager du til kampen for en retfærdig, bæredygtig og solidarisk verden. Din støtte betyder, at vi kan arbejde uafhængigt, opnå større indflydelse og organisere flere kloden rundt.

Du kan nemt oprette en fast støtte via betalingsservice.

Eller du kan fx støtte via MobilePay eller bank. Hvis du opgiver dit cpr.nr. ved indbetalingen er din gave fradragsberettiget (op til kr. 16.600 i 2020). Tusind tak!